Marco

Al van jongs af aan ben ik gedreven door sport, voornamelijk hardlopen, voetbal, fitness, en open water zwemmen.
Mijn verlangen was altijd om mijn interesse in sport om te zetten naar werk. Na mijn studie op de TU/e besloot ik me in een ander uitdagend vakgebied te gaan ontwikkelen. Ik heb hier veel ervaring in binnen en buitenland opgedaan en tevens mijn huidige compagnon David ontmoet. We hebben een werkgeschiedenis samen die gebaseerd is op elkaar aanvullen, humor en gedrevenheid.

 

Ik heb twee enthousiaste kinderen van 11 en 13, we sporten graag met z’n drieën en vinden het leuk om elkaar hierin uit te dagen. Mijn wens is dat hun gezond en beweeglijk oud mogen worden.

 

Voor werk en ook privé verslind ik met grote regelmaat boeken en podcasts, die te maken hebben met persoonlijk leiderschap en een holistische kijk op gezondheid. Door het uren bekijken van YouTube filmpjes over het verbeteren van bijvoorbeeld mijn zwemtechniek en oplossen van schouder en/of knie pijntjes heb ik veel kennis vergaard. Hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt hoe nog makkelijker techniek te verbeteren en blessures te voorkomen. Vanuit die gedachte is MoreMovement ontstaan.

David

Ik ben altijd gefascineerd geweest door technologie. Of het nu ging om het uit elkaar halen van apparaten om te zien hoe ze werkten, of het bijhouden van de nieuwste technologische ontwikkelingen, mijn nieuwsgierigheid werd en wordt er nog steeds door getriggerd. Deze passie heeft me geleid naar een carrière in de Tech-industrie, waar ik mijn analytische vaardigheden en creativiteit kon combineren.

Mijn vrouw werkt in de zorg, haar werk heeft me laten zien hoe belangrijk mobiliteit en vitaliteit zijn, vooral voor ouderen. Dit was een belangrijke trigger voor mij om met Marco MoreMovement te starten. Samen hebben we twee sportieve kinderen die net als ik een liefde voor beweging hebben ontwikkeld.

Mijn eigen leefstijl heb ik veranderd door onder begeleiding te gaan sporten. Dit heeft niet alleen mijn fysieke gezondheid verbeterd, maar ook mijn mentale welzijn. Net als Marco ben ik een fervent luisteraar van podcasts, vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en Tech. Mijn doel is om anderen te inspireren en te helpen een gezonder en actiever leven te leiden.